cactus
kleinkunst
ukulele
WhatsApp Image 2023-05-05 at 22.33.11-2
IMG_20211101_112822865

Aankondiging vakantie

Waarde lezers, bezoekers en onschuldige toevallige voorbijgangers. het is vakantie. Dat betekend dat ik de komend periode helemaal volgepland heb: met Athletes in Action ga ik twee weken sporten hier in een wijk in Enschede, daarna een tijd met Alex samen in een auto naar oost europa touren, daarna ergens naartoe op vakantie met Daphne, daarna een weekend waarop alle NSE kringleiders van volgend jaar gaan starten, dan is er de introductie. Tja, en dan is de vakantie gevoegelijk wel een keer voorbij.

  • zo. 17 jul. 2011 21:08:00
  • Meuk

Hoe dan ook, ik ga genieten, leven, volop mijn best doen om tijdens Athletes in Action het evangelie uit te dragen, nog meer genieten, dat doen dat ik op mijn hart krijg, etc, ongetemd datgene doen waar ik enthousiast van word, reizen, ontdekken, het word een gave vakantie. Kortom, wat ik eigenlijk wil zeggen. De komende weken geen strips, maffe dagboek stukken en dergelijke. Ik heb enorm zin in de vakantie, ik ben enthousiast en het word gaaf. Vanaf september gaat alles hier weer van start.

Oh, tijdens de vakantie plaats ik hier af en toe misschien een kleine update over AiA, of wat foto's van de vakantie. Maar dat is het dan ook. Ik heb er zin in. Leven.

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in