ukulele
WhatsApp Image 2023-05-05 at 22.33.11-2
Trelde Naes Church
rotterdam
Holland Fintech

dinandmentink.com upgrade

Het is vakantie. Een heerlijke tijd om uit te rusten, te reizen, gek te doen met vrienden, of mooie dingen mee te maken met iets als Athletes in Action. Maar. Vakantie is ook een mooie tijd voor het afronden van grote projecten. Zoals het totaal herbouwen van dinandmentink.com. Vanaf heden is mijn eigen stukje internet voorzien van een ander uiterlijk en een beter cms (Drupal). Wat zorgt voor mooie mogelijkheden nu en in de toekomst.

  • ma. 8 aug. 2011 17:32:00
  • Meuk

Het is vakantie. Een heerlijke tijd om uit te rusten, te reizen, gek te doen met vrienden, of mooie dingen mee te maken met iets als Athletes in Action. Maar. Vakantie is ook een mooie tijd voor het afronden van grote projecten. Zoals het totaal herbouwen van dinandmentink.com. Vanaf heden is mijn eigen stukje internet voorzien van een ander uiterlijk en een beter cms (Drupal). Wat zorgt voor mooie mogelijkheden nu en in de toekomst.

Niet alle inhoud die op mijn site stond is meegenomen, het volgende heb ik gedaan:

  • Dagboek van een Nar heb ik helemaal meegenomen in één enkele archiefpost. Nieuwe dagboek stukken zullen weer als vanouds verschijnen.
  • Meuk heb ik niet meegenomen aangezien deze inhoud niet relevant genoeg is om daar tijd in te steken. Oude strips zal ik misschien af en toe gaan herplaatsen.
  • Geestig heb ik volledig overgezet naar deze site
  • Uit het leven getekend heb ik ook volledig overgezet naar deze site

Belangrijkste redenen voor de overstap waren de volgende

  • Het uiterlijk was oud, achterhaald, en nam te veel ruimte in om alle elementen in te stoppen die ik op mijn site wilde.
  • Mijn eigen CMS was niet meer flexibel genoeg om alles mee te doen dat ik wilde op een manier die te handhaven was.

Kortom, hoog tijd om de hele site grondig opnieuw op te bouwen. Het heeft een tijdje gekost. Daphne had alle tijd om te borduren, puzzelen en lezen. Maar het resultaat mag er, wat mij betrefd, wel wezen. Een nieuwe site, met een uiterlijk dat komende jaren dat het design meegaat makkelijk geupdate kan worden, een framework dat flexibel genoeg is om alles bij te blijven houden. Ik ben tevreden.

Jullie ook? Laat ff een reactie achter via het facebook comment dingetje hieronder.

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

Meuk opgeschoond

Omdat ik mijn site overgezet heb naar Drupal ben ik in de content ook meteen aan het opschonen geweest. Dat wil zeggen, ik heb niet de tijd genomen om alles mee te nemen. De categorie meuk is dus momenteel nog leeg. Maar niet getreurd, er zal vast weer allerhande chaos komen te staan en ach, ik kan nu af en toe een strip uit de oude doos opnieuw plaatsen.