ukulele
rugged
campus
joker
Gent

Wat een dag, wat een leven

Alles loopt fout! Ik moet hoognodig aan het werk, maar er komen telkens andere dingen door heen. Als voorbeeld. Over enkele weken begint het kringen bij de Navigators ook weer. Helaas komen we nog 1 kringleider te kort. Gelukkig was er nog een mogelijke kandidaat en dus vroeg Hannah om even langs te komen voor een babbeltje. Whoehoe, geestelijk avontuur! Ah, shit, dan kan ik niet aan het werk.

Alles loopt fout! Ik moet hoognodig aan het werk, maar er komen telkens andere dingen door heen.

Als voorbeeld. Over enkele weken begint het kringen bij de Navigators ook weer. Helaas komen we nog 1 kringleider te kort. Gelukkig was er nog een mogelijke kandidaat en dus vroeg Hannah om even langs te komen voor een babbeltje. Whoehoe, geestelijk avontuur! Ah, shit, dan kan ik niet aan het werk.

Dat gehad hebbende naar huis gesprint om daar vlug aan het werk te gaan. Computers stonden aan, websites waren opgestart, de processor ronkte (bij wijze van spreken dan, niet echt natuurlijk, dat zou geen goed teken zijn). Ik was bijna bezig, en ... Bouke Pieter zijn vrijgezellenfeest. Whoehoe, iemand ontvoeren en daarna met 8 jongens door het bos rennen terwijl we met verfgeweren op elkaar schieten. Ongetemd! Ruig! Woest aantrekkelijk! Littekens gegarandeerd! Maar ... Ah, shit, kan weer niet aan het werk. Nou, dan vanavond maar.

Om een lang verhaal kort te maken. Uiteindelijk eindigde mijn dag op de oude markt in Enschede, bij een concert van Van Velzen alwaar Alex en ik gezamenlijk los gingen en onze uiterste best deden om zo nonchalant-stoer mogelijk over te komen. Leek nergens op.

Alles liep fout vandaag. Had zo graag gewerkt, maar een beter leven bleef maar aandringen. Geloof, vrienden, genieten. Hoogst irritant!

Wat een dag.

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

Start nieuw dagboek jaar, mooi weekend, iets met belangrijke mensen

Een nieuw jaar ligt voor de boeg. Een mooi moment om mijn dagboek van een nar weer op te pakken. Gewoon een christelijke student die als lichtend voorbeeld voor allen die het lezen willen stukjes schrijft. Allerhande mooie gedachten ter bemoediging en inspiratie. Komend weekend is kringleiders en nestoren weekend, dus vast genoeg geestelijk voer voor een mooi openingsstuk. Geestelijk bezig zijn met allerhande belangrijke mensen van de Navigators die samen opgebouwd gaan worden in geloof, visie en praktische vaardigheden. Word vast goed.