ukulele
cowboy
WhatsApp Image 2023-05-05 at 22.33.11-2
blue-monster
2018-05-07 WA0000-square

Verjaardag

Wow. Over exact een week is het al weer mijn verjaardag (12 september dus). Iets dat uiteraard niet onopgemerkt voorbij mag gaan. Dat vraagt om een groot feest. Sterker nog 2 zelfs! Familie is op zondag 11 september van harte welkom voor (naar ik hoop) een barbecue in Dalfsen. Daarnaast, alle Navigators, studiegenoten en overige vrienden zijn op 12 September uitgenodigd in Enschede op Huize Benjamin. Een beetje praktische informatie:

 • ma. 5 sep. 2011 11:32:00
 • Meuk

Wow. Over exact een week is het al weer mijn verjaardag (12 september dus). Iets dat uiteraard niet onopgemerkt voorbij mag gaan. Dat vraagt om een groot feest. Sterker nog 2 zelfs! Familie is op zondag 11 september van harte welkom voor (naar ik hoop) een barbecue in Dalfsen. Daarnaast, alle Navigators, studiegenoten en overige vrienden zijn op 12 September uitgenodigd in Enschede op Huize Benjamin.

Een beetje praktische informatie:

11 September, voor familie

 • Laat het even weten als je komt (door mij of mijn ouders te mailen)

12 September, voor navigators, studiegenoten, overige vrienden en dergelijke

Alle informatie vind je op de Huize Benjamin website onder "Feest der Benjaminieten".

Verlanglijstje oid

Ja, het is ook altijd een gebruik om kleinigheidjes mee te nemen naar verjaardagen. Daarover, ik houd natuurlijk ntzettend van kadootjes (wie niet?), maar kom alsjeblieft zonder als je daar geen zin in hebt. Het liefst heb ik een feest met veel mensen en gezelligheid, kadoos zijn daar niet belangrijk bij.

Hoe dan ook, eigenlijk vooral omdat mijn pa bleef aandringen om even een verlanglijstje online te zetten, bij deze een lijstje met dingen die ik leuk vind. Er staat genoeg op.

Boeken

Games (2e hands: graag, illegaal: niet)

 • Warcraft 3 (+ frozen throne)
 • Rise of Nations
 • Portal 2

Overig

 • VVV Cadeaubon (ookwel vvv irischeque genoemd)

Cd's

Ik houd niet van pop/hiphop/nederlands/klassiek of dingen die erg braaf christelijk zijn. Mocht je een muzikaal interessante cd vinden die niet tot één van die categorieën behoort, verras me.

Films

Ik houd van goede films, verras me met iets leuks. Zoek maar iets leuks uit. Dit vind ik GEEN goede films:

 • Alle films waarbij een "geweldige geheime supercomputer van de cia of andere inlichtingendienst" een hoofdrol speelt.
 • Romantische comedies (alles met Adam Sandler)
 • Uberhaubt comedies
 • Feel good family films (alles met Adam Sandler)
 • ALle films uit india
 • Alle films uit frankrijk, spanje en duitsland

Niet dat ik zeggen wil dat ik een hekel heb aan alles dat uit hollywood komt, bijna al mijn films komen daar vandaan. Maar verras me met een goede film (uit hollywood).

Spellen (je weet wel, ouderwets op bord)

 • Munchkin 2 - De zwakken geslacht
 • Risk (ouderwets risk)
 • Saboteur
 • FBI
 • Cubb

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

dinandmentink.com upgrade

Het is vakantie. Een heerlijke tijd om uit te rusten, te reizen, gek te doen met vrienden, of mooie dingen mee te maken met iets als Athletes in Action. Maar. Vakantie is ook een mooie tijd voor het afronden van grote projecten. Zoals het totaal herbouwen van dinandmentink.com. Vanaf heden is mijn eigen stukje internet voorzien van een ander uiterlijk en een beter cms (Drupal). Wat zorgt voor mooie mogelijkheden nu en in de toekomst.