ukulele
rugged
campus
joker
Gent

Afgelopen vakantie op het studentenhuis

Minecraft 1.8 komt bijna uit! Kortom, ik ga binnenkort weer onder een steen zitten.

  • zo. 11 sep. 2011 15:46:00
  • Meuk
1701cd0a663902c6

.

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

Verjaardag

Wow. Over exact een week is het al weer mijn verjaardag (12 september dus). Iets dat uiteraard niet onopgemerkt voorbij mag gaan. Dat vraagt om een groot feest. Sterker nog 2 zelfs! Familie is op zondag 11 september van harte welkom voor (naar ik hoop) een barbecue in Dalfsen. Daarnaast, alle Navigators, studiegenoten en overige vrienden zijn op 12 September uitgenodigd in Enschede op Huize Benjamin. Een beetje praktische informatie: