ukulele
cowboy
WhatsApp Image 2023-05-05 at 22.33.11-2
blue-monster
2018-05-07 WA0000-square

Klunzigheid op kringavond

De eerste kringavond van dit jaar komt er weer aan. Spannend. Uberhaubt, het leren kennen van nieuwe mensen, eerstejaars verwelkomen op het kringhuis en dergelijke. Maar dit keer is het nog spannender aangezien ik nestor ben. Dat is geen ziekte, hoewel het wel zo klinkt. Nope, het betekend dat ik een aantal kringleiders mag coachen en samen met hen een deel van het kringenwerk bij NSE draaiende houden. Dat moet wel fout gaan. Kortom, word lachen, vanavond die kant op, zal na afloop even noteren hoe het gegaan is.

De eerste kringavond van dit jaar komt er weer aan. Spannend. Uberhaubt, het leren kennen van nieuwe mensen, eerstejaars verwelkomen op het kringhuis en dergelijke. Maar dit keer is het nog spannender aangezien ik nestor ben. Dat is geen ziekte, hoewel het wel zo klinkt. Nope, het betekend dat ik een aantal kringleiders mag coachen en samen met hen een deel van het kringenwerk bij NSE draaiende houden.

Dat moet wel fout gaan.

Kortom, word lachen, vanavond die kant op, zal na afloop even noteren hoe het gegaan is.

En inderdaad. Was hoogst vermakelijk. Heel kort samengevat was het een hoogst gezellige avond. Waarop ik geen idee had waar ik mee bezig was daar ik te druk was met het bedenken wat ik ook weer geacht werd te doen. Aan het eind van de avond, toen ik ongeveer door had wat ongeveer mijn taak voor die avond geweest zou zijn was men al druk bezig met inpakken danwel een naborrel.

Samengevat: voor volgende week niet mijn aantekeningen vergeten en van te voren bedenken wat ik ongeveer ga doen. Ironisch, nu heb ik jaren gedaan alsof alle nestoren klunzen zijn, ben ik er zelf één is het bijna net zo erg. Het lijkt wel of onhandigheid een automatisch bij de taak te krijgen vaardigheid is.

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

Ogen dicht, niersteen, aanbidding

Ochtend na mijn verjaardagsfeest. Compleet gesloopt. Wat een avond. En wat een puinzooi was onze kamer. Iedereen die gekomen is, enorm bedankt. Voor de avond dan, niet voor de puinzooi. Daarover ga ik nu niet verder uitweiden, wil het even hebben over iets anders. Trefavond vanavond, en dan specifiek over één onderdeel. Aanbidding. Ja, gisteravond op tref. We hadden eten gehad, echt trefavond voer. Er waren mededelingen geweest, minder dan normaal, zo'n 390. En het was tijd voor de aanbidding. Goede band, mooie nummers, lekker God prijzen. Maar.