cactus
kleinkunst
ukulele
WhatsApp Image 2023-05-05 at 22.33.11-2
IMG_20211101_112822865

Stress, drukte, chaos, dus even pauze gehouden

Wat is de reden dat ik me zo bezighoud met deze website met een dagboek, strips en random meuk? Eenvoudigweg omdat ik het leuk vind. Niet alleen omdat schrijven en strips maken erg aangename hobby's zijn, maar ook het bezig zijn met social media, reclame en dat soort zaken heeft mijn interesse. Doel van deze site is altijd geweest om stukken van mijn leven in een aantrekkelijke vorm op het internet te zetten voor de gek die daar interesse in heeft (m'n moeder, een serie tantes en jij, mijn enige vaste lezer).

  • zo. 6 nov. 2011 16:17:00
  • Meuk

Nu ben ik de afgelopen tijd een stuk minder actief geweest, en het leek me daarom aardig om even kort te melden waarom dat is.

Heel eenvoudig, ik heb het druk gehad. Niet alleen heb ik een studie, daarnaast heb ik werkzaamheden als freelance webdesigner en ontwikkelaar (www.dcreative.nl), ook zet ik me in om StudentAlpha Enschede te organiseren dit jaar (www.studentalpha-enschede.nl) en daarnaast ben ik actief bij navigators enschede (www.nsenschede.nl). Dat is allemaal met veel plezier en enthousiasme, maar het kost ook tijd, en belangrijker, energie. Tijd en energie die ik niet overhield om bezig te zijn met mijn hobby's.

Goed, dat was allemaal emotonieel gewauwel dat verder niemand echt iets boeit. Ik vind het belangrijk om ook met hobby's bezig te blijven, omdat dat het leven aangenaam maakt, en om die reden ga ik de komende tijd me weer aan mijn standaard schema houden:

  • Uit het leven getekend op: maandag,woensdag,vrijdag
  • Dagboek op: dinsdag, eventueel donderdag
  • Random meuk in het weekend.

Waar wil ik de komende tijd heen met deze site/blog? Wat ik altijd al gewild heb, een actieve online blog met een groot publiek, om mensen (specifiek studenten/christelijke studenten) te vermaken met allerhande crap die in het leven van een christelijke student kan voorkomen. Om die reden zal ik de komende tijd minder nadruk leggen op mijn eigen leven (want dat is enkel voor moeders en tantes interessant) en me meer bezighouden met blogs/strips/meuk vanuit mijn studentenleven. Ofzo.

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel