Gent
IMG-20221211-WA0008
rotterdam
ukulele
joker

Stof tot nadenken

Soms vraag je je af wat je huisgenoot aan het doen is. Gewoon, nieuwsgierigheid.

Stof tot nadenken

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

4cca3a72838591fe

The day after

15 februari. Een dag na dé grote dag van massaal opgedwongen commerciële liefde waar niemand omheen kan. Ofwel je moet meedoen aan de "krijg ik een kaart of niet gekte" ofwel, om één of andere curieuze reden is het strikt noodzakelijk om ie-de-reen te laten weten dat je echt wel zonder vriendje kunt en dat je het heus niet erg vind om geen kaart te krijgen. Echt niet hoor. Geloof me nou. Vandaag kijken we even naar de resultaten.