ukulele
WhatsApp Image 2023-05-05 at 22.33.11-2
Trelde Naes Church
rotterdam
Holland Fintech

Femen, topless dames, bijna vakantie

Er is in Ukraïne dus een vrouwenactivisten groep bezig. Femen heten ze. En nu heb ik normaal al niet een heel hoge pet op van vrouwenactivisme, maar dit slaat wel echt alles. Het is dus als volgt, deze vrouwen zijn ergens op tegen en om die reden lopen ze topless door Ukraïne heen. Als de geharde professional die ik ben heb ik dus onderzoek gedaan naar waar ze precies op tegen zijn. Misschien hebben ze ergens op hun site, Facebook, Twitter of Google+ wel een persverklaring staan?

Nope. Enkel foto's van borsten. Ja sorry, ik kan er ook niets aan doen. Het NOS heeft er maar van gemaakt dat ze tegen de opbloeiende seksindustrie tijdens het EK zijn. Wat me bij het volgende brengt: "The medium is the message" dames! Serieus. Ze zijn tegen het EK en gaan dus topless rondlopen. De boodschap die dus overgebracht wordt: "Als jullie hier met z'n allen een voetbal tournooi organiseren dan gaan wij hier zonder bovenkleding rondparaderen". En ik kan me oprecht geen betere reclame voorstellen. Zelfs als je dit al zo doet, laat dan je boodschap in ieder geval duidelijk zijn. Waar wordt tegen geprotesteerd? De seksindustrie? Vrouwenhandel? Voetbal in het algemeen? Bont? Ze vinden het doodknuppelen van zeehondjes stom? De vrijlating van Julian Assange? Weet ik veel! Het is niet alsof ze het zeggen! En nu weer kleren aan en achter het aanrecht dames.

Ik kan het overigens niet laten om hier ook weer de link te leggen met de volledige occupy beweging. Hun klacht is terecht, hun argumenten zijn echter pauper en ze zitten te klagen over oneerlijke wereldhandel terwijl ze met MEXX jeans en Alex Meijer koffie een bankje warm zitten te houden onder een spandoek.

Goed. Dat gezegd hebbende. Het is bijna vakantie, en we zijn er bijna dus. Dat is maar goed ook, want tot het inleveren van de conceptversie van mijn bacheloropdracht leefde ik in de eten-en-slaap-is-optioneel-modus. Maar goed, het is wel een hele leuke periode, allemaal dingen die stoppen en nieuwe die beginnen. Bachelor afronden, inschrijven voor een master. Bestuur overdracht, dus allemaal moeilijke dingen zeggen met een klein groepje mensen die ook geen idee hebben hoe de vork in de steel zit. Vanavond is laatste nestoren overleg, dus nog één keer heel interessant over mijn baard strijken en opmerkingen maken over het gebruik van de Hebreeënbrief binnen kring in onderwerpen als pre-chilliastische domesticatie.

Dinand Mentink

  • vr. 18 mei 2018 20:04:34

Goedendag,Eufoor, wat een moeilijk woord zeg. Onderdeel van mijn "dagboek van een nar" zijn de verschillende stijlvormen die ik sedert enige jaren rijkelijk rondstrooi. Voorbeelden van deze stijlvormen zijn parabolie, het gebruik van spelfouten of ironie. Als ik spreek over "onderzoek" zou het zo maar kunnen zijn dat ik daar mee zeg "ik heb niets onderzocht, maar op hun website vind ik niets".Voorgaande alinea is volledig nutteloos overigens, want ik sta gewoon achter mijn geschreven stuk over femen. Als u op de wikipedia pagina doorscrolled naar het stukje "criticism" kunt u daar meer over lezen. Voor de rest trek ik volledig nar-waardig een lange neus naar uw reactie en wijs ik er graag op dat ik redelijk vaak overdrijf of cynisch ben. Mocht u daar niet van houden raad ik de website geenstijl.nl aan.Narrige groet, DinandP.s. Grappig dat je via die tour op mijn website kwam. Als ik bij mijn statistieken kijk valt het me ook altijd op dat men soms via rare wegen op mijn site komt. Via een strip over uitstelgedrag? Is ook dat ironisch?

Plaats een reactie

Hans van der Gugten

  • vr. 18 mei 2018 20:04:34

Je 'onderzoek' was het magerste dat ik in decennia tegenkwam. Gewoon wiki Femen is genoeg om te vinden waarvoor deze vrouwen opkomen, vaak met gevaar voor lijf en goed en op- straffe van gevangenis. Je toontje vind ik eufoor, een nar onwaardig. Groet,

hans hansvandergugten.nl PS. Ik kwam heel toevallig op je site.Hoe? Even nazoeken, momentje. Ik zocht op google images met het woord opschorten en klikte op een cartoon over uitstelgedrag die me hier bracht.

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

Wat moet ik met de Bijbel?

Gisteravond als spreker bij StudentAlpha langs geweest. Mocht het hebben over de Bijbel. Zag er naar uit, want ik vind spreken leuk en de Bijbel vind ik een mooi onderwerp. Kortom, ik had een enorm mooi kloppend verhaal geschreven dat volledig onderbouwd was waarbij ik vanuit feiten aantoonde dat de Bijbel letterlijk waar is.