ukulele
cowboy
WhatsApp Image 2023-05-05 at 22.33.11-2
blue-monster
2018-05-07 WA0000-square

Dag 4: Werkprojecten en Duitsers

Seks. Zo, dat is wel een beetje de samenvatting van vanochtend. Het thema van vandaag was seks en relaties. Of andersom.

Stille tijd was dus thematisch. Wat betekent dat er een tekst was uitgezocht waarbij er vragen waren opgesteld zodat we tot een bepaald inzicht kwamen. Wat is dat toch met het voorbereiden van Bijbelstudies dat er altijd in de studie zelf al duidelijk gemaakt moet worden wat de juiste antwoorden zijn? In dit geval werd dat gedaan door een lijstje met "grondtekst woorden" toe te voegen. Een handig lijstje met de exacte vertaling van woorden uit het hebreeuws, waarbij meteen stond op welke manier we de tekst moesten uitleggen. Uberhandig.

Vervolgens een lezing van een stel dat eerder ook al een keer bij Navigators Enschede was. Over seks. Praatje was nagenoeg hetzelfde. Nog steeds net zo luchtig en nog steeds eigenlijk best wel goed.

Ja, werkproject. Ons groepje was vrij vandaag. Heerlijk, douchen en daarna tijd voor mezelf. Twintig minuten later, jakkes, ik verveel me. Ben maar gaan rondlopen en overal even een praatje maken. Was best leuk. Tijdens de dag nog met een groepje jongelui een tunnel ingelopen waar in gewerkt werd. Halverwege werd door de werkers aan het begin voor de grap het licht uit gedaan. Totale duisternis. Mooie grap, de helden.

Goed. Momenteel zit ik weer op de gang te typen terwijl een groep Duitsers boven een feestje aan het bouwen is. Wij moeten allemaal om 1130 stil zijn. Gelukkig maar, anders zouden we het stampen van 12 halfdronken germaniërs niet kunnen horen. Zie er nu net eentje omhoog lopen. Het lukte bijna om de bovenste tree te halen, maar op handen en voeten bedwong hij uiteindelijk de trap.

Hoe dan ook. Goede nacht.

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

Zomerkamp dag 3: bomen over bomen en vallen daaruit

Zo. Het is nog steeds zomerkamp. We begonnen vanochtend verplicht met een ontbijt in stilte. Dat was een experiment ofzo. Maf idee wat mij betreft. Volgens mij was het idee als volgt, er zijn introverte mensen en die houden niet van ontbijt in een grote groep. Want dat is luidruchtig en druk. Introverte mensen kunnen daar zelfs heel erg chagrijnig van worden. Nu, het idee van ontbijten met z'n allen in stilte is dat iedereen dan een keer chagrijnig is.