ukulele
cowboy
WhatsApp Image 2023-05-05 at 22.33.11-2
blue-monster
2018-05-07 WA0000-square

Dag 6: Bergen, bloemen en borstkassen

Zomerkamp dag 6. Het thema van de tijd met God vanochtend was "tijd met God voor doeners". En deze bestond uit een Bijbelstudie. Jammer, echt jammer, dat er erkend wordt dat niet iedereen God vindt op dezelfde manier, maar dat er dan toch een Bijbelstudie over doen gemaakt wordt. Ik weet dat mensen oprecht hun best gedaan hebben hierop, en dat is te merken, maar dan ben je niet bezig een plank mis te slaan alswel dat je in een ander bos staat met een rol ductape en een schroevendraaier.

Vanochtend maar op een heuveltje gaan zitten genieten van het landschap. Niet omdat ik dat per sé heel leuk vindt. Maar het plaatje klopte. Dat wil zeggen; Dinand op een heuveltje voor een berglandschap met een hoed op is een plaatje dat visueel correct is. Als je begrijpt wat ik bedoel. Tijdens het hier naar toe lopen een mooie roos op de grond gevonden, was net geplukt. Heb hem in m'n hoed gestoken. Dat kan op twee manieren uitgelegd worden: 1, het is een symbolisch statement "mijn hoed is een masker, maar als je er voorbij kijkt zie je iets heel moois", of 2, het is een sociaal experiment, de bloem valt alleen op als je van achter kijkt en dus kom ik er achter wie mij allemaal nakijkt, de mensen die een opmerking maken namelijk. Interessant allemaal weer.

Vanmiddag aan tafel gesproken met een flinke groep dames. Erg verhelderend. Gisteravond was het beeld neergezet dat vrouwen totaal ongevoelig zijn voor bovenlichamen en spieren. Dat werd hier weer unaniem rechtgezet. Het plaatje van een jongen die zonder shirt met wat vegen op z'n borstkas met een pikhouweel op een steen staat te rossen bleek wel aantrekkelijk. Ik snap er geen klap meer van. Echt, op welke manier trek ik nu goed aandacht?

Ten slotte, wat is dat toch met internet? Elke avond tot dusver komen er mensen langs die me vragen of ik wifi heb. Nee, dat heb ik niet. Leer leven zonder internet. Serieus.

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

Dag 5: gevoelens uitten en nachtelijke escapades

Dag 5 alweer. Ben nog nauwelijks moe, dus denk dat ik het eind ga halen. Dat scheelt. Vanochtend vertelde Wil Doornenbal iets. En Wil is fantastisch. Wil kan ontzettend belerend, bijna denigrerend richting een volle groep studenten zijn. En dan is het niet erg. Ze kan dat maken. ofzo. Fantastisch.