ukulele
cowboy
WhatsApp Image 2023-05-05 at 22.33.11-2
blue-monster
2018-05-07 WA0000-square

Dassen kopen. Ach, wat heet

Zo. Mijn eerste soort van werkdag na de vakantie. Wat valt daar over te zeggen? Nou dit. Het was warm. Heel erg warm. Met de termometer op zo'n 4.5 miljoen graden was het lastig nadenken. Allereerst met het bestuur richting de winkel geweest om onze pakken af te halen. Het was onderweg warm. En in de winkel ook. Dinand heeft daar praktisch de hele tijd onder de airco gestaan.

Zo. Mijn eerste soort van werkdag na de vakantie. Wat valt daar over te zeggen? Nou dit. Het was warm. Heel erg warm. Met de termometer op zo'n 4.5 miljoen graden was het lastig nadenken.

Allereerst met het bestuur richting de winkel geweest om onze pakken af te halen. Het was onderweg warm. En in de winkel ook. Dinand heeft daar praktisch de hele tijd onder de airco gestaan.

Vervolgens naar de dassen man. Daar was het ook heet. En die man was druk. En ik had de specifieke opdracht om net zo druk terug te doen. Gewoon kwaad met kwaad bestrijden. Kortom, het was flink verhit daar na enige tijd. Om de dassen te bekijken moest ik m'n pak maar even aan doen. Onvoorstelbaar. Helemaal kapot gesmolten. Veel te warm.

Saillant detail. Toen we de dassendude vroegen wat hij van een mooie rood/oranje/wit gestreepte das vond meldde hij dat de das van bestuur Bisschop al enige jaren uit de mode was en nu voor 40 cent per stuk door een opkoper naar het oostblok verstuurd was. Lol.

Wij hebben overigens nog geen das. Als bestuur zijn we niet in staat om keuzes te maken als het om nutteloze dingen gaat. Onvoorstelbaar wat kunnen wij zeveren met z'n allen.

Vervolgens nog even in de verenigingskamer aan het werk geweest. Wat kan ik er over zeggen. Het was er 40 graden en er kwam stoom uit mijn oren.

Goed. Het is momenteel afgekoeld naar een acceptabele temperatuur. Dinand gaat proberen of het mogelijk is om te slapen. Nee, geef mij maar gewoon een echte Nederlandse zomer, met wisselvallig weer, veel regen en maximumtemperaturen van 21 graden.

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

Dag 7+: Eindfeest, terugtocht, kater

Er zullen mensen zijn geweest die zich afvroegen waar mijn dagboek stukje #7 om exact 00:21 bleef. Nou, ik was met leukere dingen bezig, dus jullie kunnen wat mij betreft een boom in. Bij deze dan de afsluitende dagen van Zomerkamp.