cactus
kleinkunst
ukulele
WhatsApp Image 2023-05-05 at 22.33.11-2
IMG_20211101_112822865

Over bestuur, homo's, Alex, sonrise en websites

Goed, komend jaar ben ik dus bestuur bij de Navigators. Wen er maar vast aan, het kost aardig wat van m'n tijd en we doen er genoeg domme dingen dat ik er zeker hier en daar wat over zal schrijven. De afgelopen weken zijn we begonnen met onze werkzaamheden. En hoewel we natuurlijk allemaal getalenteerd zijn en geschikt voor onze taak enzo blijken we allemaal hoogst incompetent te zijn.

We maken beslissingen, komen daar op terug, maken slordige fouten, krijgen belangrijke dingen niet gedaan, diezelfde dingen blijken zodra ze gedaan zijn niet meer belangrijk te zijn en over het algemeen genomen zijn we zo'n 3/4 van de tijd bezig met op de VK zitten en discussiëren over de beste kleur blauw voor de bestuursdas (licht marine, niet donker aqua!).

Waar had ik het ook alweer over? Oh ja, we zijn een tikkeltje incompetent maar we pakken het snel op. En met "tikkeltje incompetent" bedoel ik "flink onhandig" en met "we" bedoel ik "Dinand".

Goed. Over andere dingen. Alex doet mee met Athletes in Action hier in Enschede. Een hele week lang dat hij sociaal capabel moet doen en moet sporten. Voor de mensen die niet weten waarom ik dit vertel, Alex die sociaal capabel doet en sport is ongeveer net zo alledaags als een forel die een oscar wint en vliegt. Maar gek genoeg blijkt hij het er verbazingwekkend naar z'n zin te hebben en gezien z'n lichte tegenzin vind ik dat stiekem wel leuk. Zal em leren.

In ander nieuws. Dinand is gevraagd om een website te bouwen voor een homo café. Vind het helemaal fantastisch. Ik zou nu als christen moeilijke dingen kunnen zeggen over waarom dat eigenlijk slecht is, maar het gekke is, ik geloof niet dat dat waar is. Hoewel ik regelmatig websites afzeg op basis van morele overwegingen (en meestal is dat omdat het om websites gaat waar jonge vrouwen in te weinig kleren anatomisch uitdagende gymnastiek doen) kon ik die hier niet vinden. Ik vind het een mooie opdracht, genieten.

Al met al ga ik nu weer snel aan het werk, want één van de dingen die vrij gewoon zijn als iemand bestuur gaan doen is dat ze geen tijd hebben voor de minder relevante dingen in het leven. Zoals blogs schrijven, gezellig spreken met vrienden, of slapen.

Marinda

  • vr. 18 mei 2018 20:04:36

Gesprekken over de beste kleur blauw van de bestuursdas zijn erg belangrijk! Daar heb ik ervaring mee ;) Succes :)

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

Realisme in film en kerk

Tijdens de intro, waar we als 4 christelijke verenigingen in Enschede onchristelijk om het hardste schreeuwen om nieuwe leden, hebben we ook altijd een adem moment. Dit adem moment is de ChOOSE kerkdienst, waarop we allemaal even een wapenstilstand hebben. Dus zitten we heel broederlijk naast elkaar, knikken vriendelijk en glimlachen, terwijl we stickers op elkaars rug plakken. Ok, dat stickers plakken gebeurde niet echt, maar aan de andere kant, het vriendelijk knikken en glimlachen ook niet. Het is dan misschien wapenstilstand, maar wel in een echte oorlog.