ukulele
cowboy
WhatsApp Image 2023-05-05 at 22.33.11-2
blue-monster
2018-05-07 WA0000-square

Mijn ongenuanceerde visie op wat ik ga stemmen

Wat ga ik stemmen, nou laat me dat uitleggen.

  • za. 8 sep. 2012 13:34:00
  • Meuk

VVD. Partij voor de economie, ik denk dat er meer belangrijke dingen in het leven zijn dan rijke mensen nog meer geld geven.
SP. Totaal onpragmatisch, lekker geld weg blijven geven, zorg dat Nederland failliet gaat! PvdA. Is voor arbeiders, maak ik mijn handen niet vuil aan. (Humpfrey, start de auto). Dat, en ik vond ze niet constructief rond de tijd dat het lenteakkoord gevormd werd. Helaas blijkt dat al lang vergeten te zijn.
PVV. Ik kan lezen, schrijven, ben in staat coherente zinnen te vormen en heb de basale intellectuele capaciteiten van een kamerplant, dus ik stem niet op de PVV.
Groenlinks. Elitaire linkse kwallen. Zeuren over plantjes en rijden in hummers. Ga in het Gooi bomen knuffelen!
Partij voor de dieren. Ik heb geen tijd gehad me in hun standpunt te verdiepen.
CDA. Zodra het cultureel democratisch appèl er uit is wat ze nu eigenlijk zijn en vinden kan ik ze misschien serieus nemen.
CU. Ik ben een saaie, brave, christelijke pinda die niets van politiek weet en dus stem ik in blind vertrouwen op de Christen Unie.

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

Verjaardag: Jasje Dasje Badslippers

Hallo Allemaal, 12 september ben ik jarig en dat wil ik graag met jullie allemaal vieren. Dat doe ik donderdag 13 september vanaf ongeveer 2000 op Huize Benjamin (Bruggenmorsweg 101, Enschede). Het is afgelopen zodra iedereen weer weg is. Het thema is "Jasje dasje badslippers", dus kom allemaal in je beste studenten outfit. Als je komt stuur dan even een berichtje via contact, dan zorg ik dat er genoeg priklimonade en bitterballen zijn. Voor mensen die van ver moeten komen is er de mogelijkheid om te blijven slapen, maar laat het even weten.