ukulele
rugged
campus
joker
Gent

Sociaal excuus

Social media hebben als doel ervoor te zorgen dat we elkaar kunnen wijsmaken een leuk, vervullend, leven te hebben. In andere woorden, ik zet foto's van voedsel online, vrienden vertellen mij dat ik lekker heb gegeten. Ik vertel iets over een preek, mijn vrienden zeggen dat ik een mooie tijd met God heb gehad. Ik plaats foto's van mijn vriendin en mijn vrienden vertellen mij hoe gelukkig ik moet zijn.

Sociaal excuus

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

593b5a3c91deb298

Een bekend fenomeen

Firefox 15 is uit en heeft in promotie van de nieuwe render features het spel Browserquest uitgebracht. Leuk, om eventjes vlug uit te proberen.