ukulele
rugged
campus
joker
Gent

Slapen, panty's, kuiten, denier en boer zoekt vrouw

Dat is de laatste keer dat ik naar Marius luister. Situatie: Zit lekker te slapen in de trein naar Enschede en we staan op station Almelo. Op Hengelo hoef ik pas over te stappen. Staat opeens Marius naast me, heb hem tot dusver nog niet gezien of gesproken. "De sprinter vertrekt van spoor 2!". In de volle veronderstelling dat er net iets omgeroepen is dat de aanleiding geeft om op Almelo al over te stappen wordt ik wakker, pak mijn tas, verlaat in een overvolle trein mijn plaats en loop mee naar buiten. "Waarom stappen we nu al uit Marius?".

"Nou, ze riepen om da de sprinter van spoor 2 vertrok". "Dus er is eigenlijk geen enkele reden om hier nu te staan en ik had prima lekker kunnen doorslapen?". "Ja, dat denk ik wel".

Goed, een ietwat nutteloze anekdote om mee te beginnen, maar ik ben moe en gefrustreerd. Iets anders waar ik moe en gefrustreerd van wordt is "boer zoekt vrouw". Boer zoekt vrouw is de schaamteloze herhaling van een financieel niet onaantrekkelijk mediaconcept met als enige bestaansrecht 4 miljoen Nederlandse vrouwen die het leuk vinden om naar in scene gezette semi-romantische pre-relationele agrarische dilemma's te kijken. Voordat ik verder schrijf, lees de vorige zin nog eens, ik ben er trots op. In alle gevallen, boer zoekt vrouw is frustrerend. Althans, boer zoekt vrouw an sich is niet frustrerend, het is immers heel goed mogelijk om op de tijd dat het uitgezonden wordt níét de TV aan te zetten maar iets anders te doen, zoals een boek lezen, golf spelen, of sokken vouwen. Nee, frustrerend zijn de mensen die er wél naar kijken. Omdat tijdens willekeurig weld goed gesprek dan ook, of het nu gaat over Linux, of een anders besturingssysteem, of electronica, programmeren of het repareren van zware machinerie, deze vrouwen constant en consequent over boer zoekt vrouw moeten wouwelen.

"Heeft Aad nu iets met Jeanette?", "ik hoop het wel, het is zo'n leuk stel", "ik vind dat witte haar zo schattig". Blugh, yugh, yugh. Dingen.

Over andere vrouwendingen gesproken, vorige week was de pubquiz bij NSE. Ontzettend veel geleerd daar. Zo weet ik nu dat de dikte van pantys uitgedrukt worden in denier. Nooit geweten, bijzonder interessant. En niet eens nutteloze informatie, want het is prima bruikbaar om vrouwen een compliment te geven op hun uiterlijk terwijl je doet alsof je weet waar je het over hebt. Aan de andere kant, waarschijnlijk kan ik dat beter niet doen, goede kans dat ik daar fouten in maak.

Goh zeg, jou kuiten komen erg mooi uit met in een panty van 15 denier. Oh, niet dat ik naar je kuiten zat te kijken hoor, ze vielen me gewoon op. Nee nee, ik zeg niet dat ze dik zijn, nee, ik denk dat je kuiten gewoon één van je betere assets zijn. Ik bedoel ook niet dat je verder lelijk bent hoor! Oh shit, hoe red ik me hier nog uit? Ik hou gewoon van kuiten. Niet dat ik bedoel dat ik aan niets anders kan denken. Nee hoor, ik ben echt niet zo'n pervert die thuis kuiten spaart ofzo, dat ik een paar emmers heb staan met kuiten op sterk water. Daar zie ik het nut niet van! Maar stel dat ik dat wel zo hebben, dan zou ik jou kuiten graag in een emmer doen. Ah! Laat ik dat anders formuleren! Nughunsnnals

Waarna ik waarschijnlijk niet meer in staat zou zijn coherente zinnen te vormen. Nee, mijn middelbare schooltijd was geen heel groot succes. Ehm, sorry, ik dwaal een beetje af.

Goed, het is weer maandag, websites bouwen!

Dinand Mentink

  • vr. 18 mei 2018 22:04:35

The zone has a new king!

(En ja, hij is een groot inspiratie voor me).

Sjoerd

  • vr. 18 mei 2018 22:04:35

Jeff? :)

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

Gezellig. Koffie drinken na de dienst

Zo. Het lijkt wel zo te zijn dat Daphne zich laat dopen. Althans, als ik de mededelingen bij baptisten gemeente het trefpunt mag geloven. Dat wil zeggen. Dezelfde mededeling. De afgelopen 8 weken. "Daphne laat zich dopen", vanaf de kansel, in het mededelingenblaadje, bij de koffie, op de beamer, in neonletters bovenop het dak en sinds enige dagen op www punt daphnelaatzichdopen punt nu .