cactus
kleinkunst
ukulele
WhatsApp Image 2023-05-05 at 22.33.11-2
IMG_20211101_112822865

Blauwe maandag en koffertjes

Het schijnt vandaag de meest deprimerende dag van het jaar te zijn. Alle goede voornemens zijn mislukt, het sneeuwt en dus staat iedereen in de file of vast op kleine stationetjes, het is koud, winter, je bent verkouden, je bent aangekomen van afgelopen kerst, het geld is op. Alles zit tegen. Zo ongeveer zal de gemiddelde Nederlander nu denken.

Ondertussen, in mijn wereld. Jeej, m'n rugzak ligt bij de maker. Dat betekent dat ik eindelijk een goede smoes heb om met mijn zwarte leren koffertje rond te lopen. Shit yeah, koffertjes zijn stoer. Bite me dat die dingen echt niet meer kunnen, ik loop trots met mijn koffertje rond. Oh, en nu we het toch over dingen hebben die alleen mij interreseren, ik heb een krantenbak naast m'n stoel gezet. Dus niet alleen kan ik nu 's ochtends heerlijk een boekje lezen, een tijdschriftje pakken en een kopje koffie drinken terwijl ik wakker wordt. Ik kan dat tijdschriftje nu ook uit een freaking krantenbak halen. Een enorme upgrade aan mijn ochtend experience.

Nee, blauwe maandag krijgt mij niet te pakken. Daar heb je namelijk werkende hersencellen voor nodig en ik ben daar te simpel voor.

In ander nieuws. Vanavond is er weer BNO (bestuur en nestoren overleg, red), dat is zoals ik ook wel vaker gezegd heb, een gathering van alle beetje Bobo's bij NSE die samen gaan discussieren over spelfouten in voortgangsdocumenten van irrelevante dingen terwijl we in de tussentijd zo wereldvreemd zijn dat we de echte problemen binnen onze studentenvereniging niet zien. Mag ik overigens uw complimenten voor voorgaande belachelijk lange doch volstrekt correcte Nederlandstalige zin.

Goed, tijd voor dingen.

Korne

  • vr. 18 mei 2018 20:04:35

complimenten voor voorgaande belachelijk lange doch volstrekt correcte Nederlandstalige zin :)

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

4e58cc1f347502d1

Burgerslachtoffers, huilie-huilie compensatie en persoonlijke emotie issues

Allereerst enkele statistieken over burgerslachtoffers. De mensen die tijdens oorlog omkomen omdat ze tussen twee strijdende grootmachten in staan. Tijdens de eerste wereldoorlog waren dit er zo'n 7 miljoen. Tijdens de tweede 40 tot 52 miljoen. Wat me bij het volgende brengt, ik denk dat de hele stad Enschede God mag danken dat Alex en ik vrienden zijn. Want als dat niet het geval was geweest, nou ja, dan verwijs ik naar de eerder genoemde statistieken over burgerslachtoffers.