ukulele
rugged
campus
joker
Gent

Krachttermen, tablets en driehoeksrelaties

Pindakaas met mayonaise op een tosti! Ik zal deze braafchristelijke krachtterm, die ik vanwege het verbod op echte krachttermen als tweede keus bezig, even toelichten. Het was 30 minuten voor kring toen de bel ging. Pakketje. Voor Dinand. Zijn nieuwe tablet. Aan de ene kant WHOEHOE! Aan de andere kant Pindakaas! Want ik kan er nu niet meteen mee spelen. Onvoorstelbaar wat moet ik op kring vervelend zijn geweest, met mijn nieuwe tablet. Pff. Dus voor iedereen die het zich afvraagt: ja, ik heb het wel door als ik iritant ben. Aan de andere kant: nieuwe tablet!

Pindakaas met mayonaise op een tosti! Ik zal deze braafchristelijke krachtterm, die ik vanwege het verbod op echte krachttermen als tweede keus bezig, even toelichten. Het was 30 minuten voor kring toen de bel ging. Pakketje. Voor Dinand. Zijn nieuwe tablet. Aan de ene kant WHOEHOE! Aan de andere kant Pindakaas! Want ik kan er nu niet meteen mee spelen. Onvoorstelbaar wat moet ik op kring vervelend zijn geweest, met mijn nieuwe tablet. Pff.

Dus voor iedereen die het zich afvraagt: ja, ik heb het wel door als ik iritant ben. Aan de andere kant: nieuwe tablet!

Goed. Kring. We hadden het over tal van dingen. Gemeenschappelijke deler was wel zo'n beetje het normaal voelen en uitten van gevoelens. Het was zo'n kring waar de Bijbel niet open is geweest. Geeft niets, want zoals eerder ook al aangegeven, wij zijn in staat dat ding in 1 avond samen te vatten, dus meh. Hoe dan ook, uitten van gevoelens. Het ging over de "conflict driehoek". Een leuk modelletje waar ik aan ale kanten niets van snap. Maar het geeft me wel de volgende uitspraak die ik toevoeg aan mijn vocabulair:

We zullen jóú conflict driehoek eens schetsen.

<voeg hier nog een grap over conflict in een driehoeksrelatie in>

Verder ging het er over dat Hannah een zelfstandige meid is. Echt wel. Heus wel. Want ze beslist heus zelf wel of ze aan de smartphone gaat. Ok, dat is wel omdat ze een vriendje heeft en het heel handig is, maar ze beslist heus zelf wel. Net als over facebook overigens. Huh huh.

Overigens hebben we verder nog de beste manier vastgesteld om om te gaan met opgekropte gevoelens. Bijvoorbeeld als je grote liefde tegen je zegt dat je een pinda bent: Als een 15 jarig jochie in je eentje op je kamer gaan zitten huilen met zwarte mascare, Linkin Park muziek opzetten en denken dat de hele wereld tegen je is. Bam: omgaan met emoties. En daar mag je niet om lachen, want dat heb ik vroeger ook gedaan. Echt hoor.

Goed, en nu gaat Dinand weer spelen met zijn nieuwe android tablet.

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

Lief vriendje zijn

Kijk, een relatie hebben is helemaal niet zo ingewikkeld. Soms moet je gewoon iets liefs doen voor je vriendin. En dat moet je niet te pas en te onpas doen als er niets aan de hand is, want dat schept incorrecte verwachtingen als er keer wel goede redenen zijn om lief te doen. Nee, daarmee wacht je op strategische momenten, om zo de hoeveelheid dat je in totaal lief moet doen te minimaliseren.