ukulele
rugged
campus
joker
Gent

Chaos, wanorde en paniek

Zo. Deze week was hectisch en chaotisch en dusalszodanig zal dit stukje dagboek dat ook, hee kijk een vlinder. Deze week waren er voor Dinand wat veel activiteiten en dat versterkt mijn chaotische kant in zoverre mate dat. Ehm. Ja. Tikkeltje chaotisch na deze week dus. Ik ben zo blij dat het volgende week rustiger is dat mijn sok er van af valt. Hoe dan ook. Om dan, na deze week zonder stukjes dagboek, toch een paar korte notities te doen. Ik zou graag willen beginnen met enige (volstrekt waarheidsgetrouwe) quotes uit de algemene vergadering.

Zo. Deze week was hectisch en chaotisch en dusalszodanig zal dit stukje dagboek dat ook, hee kijk een vlinder. Deze week waren er voor Dinand wat veel activiteiten en dat versterkt mijn chaotische kant in zoverre mate dat. Ehm. Ja. Tikkeltje chaotisch na deze week dus. Ik ben zo blij dat het volgende week rustiger is dat mijn sok er van af valt.

Hoe dan ook. Om dan, na deze week zonder stukjes dagboek, toch een paar korte notities te doen. Ik zou graag willen beginnen met enige (volstrekt waarheidsgetrouwe) quotes uit de algemene vergadering.

De notulen zijn niet bedoeld om persoonlijke meningen in op te nemen

- Erwin

Dat is de mening van Erwin

- Dinand

Agendapuntje neerleggen taken Eline. *Eline komt binnen*

Hallo Eline, we hadden het net over je

- Jan Oene

Naar aanleiding van een vraag over communicatie.

Misschien is het begrip 'communicatie' hierin verwarrend

- Jan Oene
(of ben ik de enige die de ironie in deze uitspraak ziet?)

Tijdens dit kwartiel volg ik overigens een vak risk management. Dat is niet, zoals velen denken, een vak over het beheersen van financiële risico's binnen instellingen maar, zoals Albert terecht opmerkte een vak dat zich bezighoudt met statistische modellen voor het veroveren en vasthouden van continenten binnen het bordspel Risk. Deze opmerking was vlak voordat wij ons tweede decreet uitvaardigden, waarin we stelden dat het assessoraat als het om vrouwen gaat een non-beleid zal voeren. Dus laat duidelijk zijn dat we dat menen!

Ehm. Oh ja, laat ik bij maandagochtend beginnen. Een beetje op volgorde ofzo. Ik was zo duf als een kanarie aan de ritalin en zo schor als een verkouden brombeer. Daar verder niets over.

Verder was het hoogtepunt deze week dat Dorienke me wist te vertellen dat de secretaris van Navigators Leiden "Was echt helemaal blij met je". Leuke jongedame overigens.

Daarnaast heeft Geert-Jan aangekondigd om elke week een nieuw type gramaticafout die in de notulen staat onder onze aandacht te brengen (deze week: congruentiefout door Dinand). Geert-Jan, dit stuk zal jou neem ik aan ook weer genoeg voer geven.

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

Krachttermen, tablets en driehoeksrelaties

Pindakaas met mayonaise op een tosti! Ik zal deze braafchristelijke krachtterm, die ik vanwege het verbod op echte krachttermen als tweede keus bezig, even toelichten. Het was 30 minuten voor kring toen de bel ging. Pakketje. Voor Dinand. Zijn nieuwe tablet. Aan de ene kant WHOEHOE! Aan de andere kant Pindakaas! Want ik kan er nu niet meteen mee spelen. Onvoorstelbaar wat moet ik op kring vervelend zijn geweest, met mijn nieuwe tablet. Pff. Dus voor iedereen die het zich afvraagt: ja, ik heb het wel door als ik iritant ben. Aan de andere kant: nieuwe tablet!