5f0aaa09a7dc9a56

Fouten maken kun je leren

Zo. Samen met Laurens heb ik fouten gemaakt in het centrum van Enschede. Alles op een rijtje hebben we het volgende gedaan. Oh, en foto's staan onderaan. Op Huize Benjamin een vlieger gemaakt van hout. Huh, waarvoor? Nou, dat komt verderop wel. Oh, en we vonden twee bussen met spuitsneeuw. Bij Alex langsgeweest om een groot hartje van spuitsneeuw op het woonkamerraam te maken. Whoehoe, improvisatie. Daarna nog met een toeter lopen klooien want het songfestival was gister laat afgelopen dus Alex zal nog wel slapen. Aryo heeft ons blijkbaar zien wegrennen.

  • zo. 17 mrt. 2013 11:16:00
  • Meuk

Zo. Samen met Laurens heb ik fouten gemaakt in het centrum van Enschede. Alles op een rijtje hebben we het volgende gedaan. Oh, en foto's staan onderaan.

Op Huize Benjamin een vlieger gemaakt van hout. Huh, waarvoor? Nou, dat komt verderop wel. Oh, en we vonden twee bussen met spuitsneeuw.

Bij Alex langsgeweest om een groot hartje van spuitsneeuw op het woonkamerraam te maken. Whoehoe, improvisatie. Daarna nog met een toeter lopen klooien want het songfestival was gister laat afgelopen dus Alex zal nog wel slapen. Aryo heeft ons blijkbaar zien wegrennen.

Vervolgens in het centrum bovenop een bankje op de markt staan heel erg blij doen. We maken het in stapjes spannender met meer fouten enzo.

Hierna hebben we de eerder gemaakte vlieger van hout opgelaten op de oude markt. Had ik al verteld dat de staart die er aan zat van sleutels gemaakt was? Maakt best veel herrie. Oeps.

Oh ja, verder hebben we bij de subway een broodje besteld met als doel dat al het personeel ons uiteindelijk zou helpen. Was lastig want ze waren aardig kordaat op zaterdagmiddag in de drukte.

Vervolgens was het plan om als laatste opdracht samen met Daphne te lingerieshoppen. Niet echt natuurlijk, maar gewoon even door zo'n winkel heenstruinen en kijken wat er gebeurd. Weet ik veel dat er verschil is tussen die winkels!? Zo was het prima mogelijk geweest om door de Hunkemöller heen te banjeren maar is het niet strategisch om dat bij de Christine le Duc te doen. Wist ik veel. (Voor de braafchristelijke 90% van mijn bezoekers; de Christine le Duc heeft een wat uitgebreider assortiment. Met powertools. Voor vrouwen). Oeps. En ehm. Oeps. Als in serieus.

Maar huh huh. Goed verhaal.

Nou ja. De rest van de middag hebben we voor Alex brillen geshopt. Ook daarvan enige foto's toegevoegd.

JeeWee

  • vr. 18 mei 2018 20:04:34

Ja maar het koord aan die vlieger is veel te kort! Zo gaat die jongen natuurlijk nooit vliegen :-P

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

6c41c6c5a5eccb0c

Uitgebrand winkelcentrum

Foto's van een uitgebrand winkelcentrum. De destructie in combinatie met een warme lentezon gaf een leuk beeld. Heb ook een paar detailfoto's gemaakt. Vind sommige foto's erg mooi geworden.