cactus
kleinkunst
ukulele
WhatsApp Image 2023-05-05 at 22.33.11-2
IMG_20211101_112822865

Kwaliteitsblog

Goedendag. Ik zou vandaag, deze mooie maandagochtend, tweede paasdag, graag te baat willen nemen voor een mededeling.Het leek mij wel mooi deze meer meta-informatie in stripvorm te verwerken. dinandmentink.com: "meer kwaliteit, minder grappen". Oké. Dit was natuurlijk mijn eigen attempt op een 1 april grap. Huh huh, een kwaliteitsblog. Een paar dingen waar ik wel mee bezig ben geweest / mee bezig ga:

Kwaliteitsblog

Goedendag. Ik zou vandaag, deze mooie maandagochtend, tweede paasdag, graag te baat willen nemen voor een mededeling.
Het leek mij wel mooi deze meer meta-informatie in stripvorm te verwerken.

dinandmentink.com: "meer kwaliteit, minder grappen".

Oké. Dit was natuurlijk mijn eigen attempt op een 1 april grap. Huh huh, een kwaliteitsblog. Een paar dingen waar ik wel mee bezig ben geweest / mee bezig ga:

  • Heb wat lettertypes lopen vervangen om deze site wat overzichtelijker te maken
  • Ik ga af van het idee om elke dag iets te plaatsen. Ik probeerde 2 strips en 3 dagboek stukken te plaatsen elke week. Dat lukte me nooit en ik vond het ook niet leuk meer. Ik ga nu naar een regelmaat van posten toe die meer past bij het doel van deze site ("omdat ik het leuk vind"). Maandag: Uit het leven getekend, Woensdag: Dagboek van een Nar, Vrijdag: Meuk, Zondag (eventueel): Geestig.
  • Verder achter de schermen wat verbeteringen.

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel