cactus
kleinkunst
ukulele
WhatsApp Image 2023-05-05 at 22.33.11-2
IMG_20211101_112822865

Wederkerig lief zijn en constitutionele monarchie

Vandaag wil ik graag een serieuze noot plaatsen. Het is belangrijk om een goed vriendje te zijn. Daphne zat in de stress want er moest een scriptie ingeleverd worden. Wat doet een goed vriendje? Langskomen om enkele dagen lang lief te doen. Daarnaast wat doe je als je weet dat ze om 4 uur een deadline heeft en het dan klaar is? Dan reserveer je tickets voor Iron Man 3 's avonds in de bios voor 2 personen. Want dat is wat een goed vriendje doet. Of. Ehm. Verdiend. Het is denk ik belangrijk om een lief vriendje te zijn. Maar Iron Man 3 is ook belangrijk.

Vandaag wil ik graag een serieuze noot plaatsen. Het is belangrijk om een goed vriendje te zijn. Daphne zat in de stress want er moest een scriptie ingeleverd worden. Wat doet een goed vriendje? Langskomen om enkele dagen lang lief te doen. Daarnaast wat doe je als je weet dat ze om 4 uur een deadline heeft en het dan klaar is? Dan reserveer je tickets voor Iron Man 3 's avonds in de bios voor 2 personen. Want dat is wat een goed vriendje doet. Of. Ehm. Verdiend.

Het is denk ik belangrijk om een lief vriendje te zijn. Maar Iron Man 3 is ook belangrijk.

Hoe dan ook, gister was het koninginnedag, koningdag, koningsdag, koninginsdag ... feest. En ik moet zeggen dat dat een ideale dag is. Heel Nederland is aan het feesten, Daphne was aan het studeren. Kortom, eindelijk rust om wat websites te bouwen. Niemand die je stoort, heerlijk. Nooit geweten dat ik zo ontzettend veel meer gedaan krijg als ik niet gestoord word. Ik heb 2 websites ontworpen, 2 gebouwd, eentje opgeleverd. Man man man.

Oh ja. Het hele gebeuren in Amsterdam was ook mooi. Mijn Twitter tijdlijn stond vol met pinda's die riepen dat het één grote poppenkast was. Nee, Joanna die samen met Thieme bij Pouw en Witteman zit dat is geen poppenkast. Meh, ik ben wel trots op de constitutionele monarchie, dat de persoon die Nederland vertegenwoordigd iemand is die 30 jaar zit en ongevoelig is voor de populariteit of waan van de dag die politici zo nekt lijkt me iets goeds.

Ik vond alle plechtigheden gister mooi. Waarmee ik overigens niets positiefs wil zeggen over de journalistieke capaciteiten van de NOS. Dat gezwets tussendoor door die "experts" dat ging oprecht alle kanten nergens over. Griebels wat was dat inhoudsloos.

Ten slotte graag bij deze de vermeldding dat "constitutionele monarchie" mijn nieuwe stopwoordje gaat zijn en ik ga, naar aanleiding van de speech van Koning WimLex vaker het woord "wederkerig" ga gebruiken.

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

Een introductie tot succesvol plagen

In het leven van een professioneel nar, zoals ik claim te zijn, is het soms tijd om te genieten van de vele mogelijkheden die het narrendom te bieden heeft en soms is het tijd om de vele, wijze, geleerde, lessen over te dragen aan anderen. Opdat zij ze zich eigen kunnen maken en er van kunnen leren. Vandaag wil ik aan de hand van een paar voorbeelden een paar basisprincipes van het effectief plagen van mensen introduceren. Graag gedaan.