ukulele
WhatsApp Image 2023-05-05 at 22.33.11-2
Trelde Naes Church
rotterdam
Holland Fintech

Geen blog wel vakantie

Zo, laten we alle lelijke opmerkingen meteen maar uit de weg krijgen. Het is kloteweer in Nederland en ik vlieg vanavond naar Italië. Samen met mijn bestuursmatties hang ik een weekje al mijn taken aan de wilgen. Jullie kunnen de rambam krijgen. Het is de bedoeling dat onze voorgangers deze week eventjes van ons overnemen. Maar eerlijk gezegd zal het me een rotzorg zijn als ze alles in de soep laten lopen. Want ik zit in Italië en jullie zoeken het maar uit.

Even tussendoor de volgende mededeling. Ik vind het fantastisch om te schrijven en doe dat ook graag tijdens vakanties, weekenden, conferenties of andere rare bijeenkomsten. Maar deze vakantie niet. Deze vakantie heb ik geen zin. Dus de komende week geen updates van Dinand. Dus aan alle bezoeker van deze website: sorry mam.

Dingen die ik komende week ga doen zijn onder andere: De toren van Pisa bezoeken, op het strand hangen, naar florance, chillen met onze bestuursdas. Nou ja dat soort dingen. U begrijpt het idee. Verder een heleboel foto's maken waar Albert een zelfportret van zichzelf aan het maken is.

Oh, en iets dat ik niet ga doen: zo'n leun foto maken bij de toren van pisa. Want laf.

JeeWee

  • vr. 18 mei 2018 20:04:34

Waar ligt Florance?

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

Nivelleren in de regen, over de VOC mentaliteit

Afgelopen dinsdag. Ik zat op de fiets. Onderweg naar een dag over modern ondernemerschap, met een seminar, lunch en heel veel netwerken. Onderwijl het fietsen van de 14 km naar Zenderen (een gehucht met een hema) was ik vrij om te filosoferen over ondernemerschap, waarde creeëren en dat soort zaken. Toen op enig moment de regen naar beneden kwam en de wind van voren opstak zat ik voorover gebogen over het stuur en dacht bij mezelf Hoe sterk is de eenzame fietser, die zich over het stuur gebogen door weer en wind een weg baant