Sandsculpture Eden Robots
cowboy
IMG_20211101_112822865
rotterdam
Gent

Ooh. Upgrades!

Omdat ik deze vakantie niet weg zal gaan heb ik besloten al weer te gaan beginnen met posten op m'n site. Dat betekent: maandag strip, woensdag dagboek, vrijdag meuk (voornamelijk foto's).

Ooh. Upgrades!

Voor nu heb ik de tijd genomen om de karakters uit m'n strip wat meer een uiterlijk in lijn met hun persoonlijkheid te geven. En heb ik er voor gezorgd dat ze niet meer allemaal zo pijnlijk even groot zijn. Verder heb ik de "praatmond" wat bijgewerkt, zodat ik ook als ze praten de mond nog kan gebruiken om emoties uit te drukken en dus niet meer alleen van de wenkbrouwen afhankelijkb en. In de toekomst zal ik ook strips maken met meer dan 3 a 4 plaatjes, zodat ik er meer in kwijt kan.


Terug naar Getekend

Norbert

  • May 18, 2018 22:04:34

Jammer voor jullie. Wat voor reden het ook precies is: sterkte/succes.

Dinand Mentink

  • May 18, 2018 22:04:34

Hee Norbert,

Dat klopt. Helaas hebben we moeten besluiten dat het beter is om thuis te blijven de komende weken. Dit doet ons veel pijn, we hadden ons erg verheugd op ons nieuwe liftavontuur. Maar het is niet anders.

Norbert

  • May 18, 2018 22:04:34

Hallo Dinand,

Je schrijft als eerste regel; dat je niet weg zal gaan deze vakantie. Hoe zit dat met jullie bedevaart richting Spanje? Gaat die reis al liftend niet meer door?

Groet.

Plaats een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje elke keer als er iets nieuws op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel