fb76467dab3c354f

Foto's Athletes in Action

Bij deze een selectie van de foto's die ik gemaakt heb van het hele sonrise project. Foto's van het sporten heb ik niet zoveel, omdat ik op die momenten andere dingen te doen had. Wie wil kan alle foto's als .zip bestand krijgen, maar mail me daar even voor.

  • vr. 2 aug. 2013 12:30:00
  • Meuk

Dinand Mentink

  • vr. 18 mei 2018 20:04:33

Dank je :).

Plaats een reactie

Gerda

  • vr. 18 mei 2018 20:04:34

Leuke foto's Dinand! :D

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

a6d0277fa7fdb360

Meisje met de rode jas

Goed, vorig weekend dus Berlijn samen met Alex en Laurens. Mooie tijd gehad. Op enig moment naar een museum voor moderne kunst gegaan. Samen met Erin, een Amerikaanse dame die we in het hostel hadden leren kennen. Zo'n museum voor moderne kunst heeft de volgende eigenschappen: wit, leeg, saai. Wat leuk was, aangezien Erin een opvallend rode jas aan had. Ik vond dat wel leuke plaatjes geven, dus vandaar een serie "Meisje met de rode jas".