f476f1c56a663494

Kijk mij! Met een verbandje!

Woensdag. 's Ochtends bloed doneren. Nog steeds geen idee wat ze met mijn bloed doen overigens, ik heb AB+. Dat is een ietwat zeldzaam bloed type met twee kenmerken: het kan alleen gegeven worden aan iemand anders met AB+ en mensen met AB+ kunnen zelf alles krijgen. Effectief gezien stroomt er dus kanaalwater door mijn aderen en als ik ooit bloed nodig heb kunnen ze alles er in gooien, van diesel tot een goede cabernet-sauvignon-merlot.

Aan het eind krijg je dan zo'n stoer verbandje om je elleboog. Rest van de dag mee rondgelopen. Daarbij heb ik dan mijn "oh, nee, niets bijzonders, ik heb gewoon bloed gedoneerd"-gezicht op. Nee hoor, niets aan de hand. Ik doneer bloed. Dat hoort iedere kritische burger te doen. Rest van de dag dus als een zelf-opgeblazen stinkerd met dat ding rondgelopen. Kijk mij!

De rest van de dag bestond uit flyeren in het volkspark voor NSE. Zo heerlijk gebroederlijk met die andere studentenverenigingen. "Nee hoor, wij zijn geen concurenten van Alpha en RSK. Maar we zijn wel beter". "Oh, we hebben heel goede contacten met de andere christelijke verenigingen. Ze krijgen ontwikkelingshulp van ons". Nee, laten we daar redelijk over blijven, we staan wel heel gebroederlijk samen leuk te doen. Maar die andere verenigingen, het zijn honden. Allemaal. "Hee Jurjen", "Hee Dinand, ouwe evangelicaal", "Zuipende Alphaan", "Doe je armen eens naar beneden joh!", "Kom hier op de bakfiets dan!", "Oké, gezellig".

Mooie middag.

Later op de avond naar Kensington op de grote markt geweest. Met Alex uiteraard. Heerlijk. Na 5 weken lang websites bouwen (en 's avonds leuke dingen doen hoor) was ik toe aan springen, gek doen. Vond Kensington best sterk. Niet dat het heel ruig was allemaal, maar op het eind gingen ze nog even los. In de trant van "Ok, hier hebben jullie 10 minuten lang solid noise met flammenwerpers en rook". Was oké.

Verder die avond: een groep bekenden die (letterlijk) een uur lang hebben staan oefenen op een dans move "maak de ruiten schoon". Stom hoor, die is al jaren oud. Tot laat op een terras gezeten. Willekeurige NSE'ers die er telkens bij kwamen en weer wegliepen. We waren het uitvalspunt voor alle groepjes met gezelligheid.

Donderdag: geen wekker gezet, ik word wakker wanneer dat nodig is. 10:00 afstudeerpraatje van Björn, daar hoor ik eigenlijk wel bij te zijn. Ik word wakker, hoe laat is het eigenlijk? 12:30 op klok. Nee, dat kan niet kloppen. 12:30 op mobiel. Kak.

Sorry Björn. Maar wel gefeliciteerd hoor.

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

e08cc30ec1ab2de2

Feut Kees bij de VGST

Donderdagavond in de kick-in, het traditionele moment waarop de VGST op het plein tegenoven ons balkon hun nieuwe aanwas aan het ontgroenen is. Oh, wacht, voordat ik verdere aantekeningen maak wil ik graag de volgende disclaimer plaatsen, de geschiedenis heeft mij geleerd dat die nodig is: