eb3bff8d4143f073

Incoherente week en een stressvol verhaal

Afgelopen week was een week van dingen meemaken. Dat kan ik wel stellen. Het begon gek genoeg, want het is enigzins uitzonderlijk dat ik daar iets meemaak, zondag in de kerk. (en na dit dagboek stuk wil ik echt een keer klaar zijn met dingen over de kerk meldden, want het begint saai te worden). De voorganger wilde een punt maken over op vakantie gaan. Was belangrijk ofzo. Niet onthouden verder. Om die reden stond er een tent voor in de kerk.

En waar de meeste voorgangers tevreden waren geweest om op enig moment, netjes in pak met das en haar in model, uit die tent te komen,sStond deze er op om daadwerkelijk in een slaapzak met enkel shirt en boxer in die tent te zitten. En zo ook de kerk uit te hupsen. Daarmee op subtiele wijze enkel meer aandacht op zijn kleding vestigend. Boefje is het ook.

Maar goed, daar hield de wilde week niet op. 's middags gingen we zweefvliegen. Kan ik aanraden. Met name het opstijgen en landen is mooi. De rest is vooral heel veel rondjes draaien. Was gaaf, een mooie ervaring. Iets dat op de ToDo lijst des levens genoteerd is. Zondagavond, jeugdavond, de eerste. Ook de eerste waarop Sebas, Sjors en ik als leiding optraden. Was een ramp. Dus alles ging precies volgens verwachting.

Maandagavond. Rabobank nieuwe leden avond. Waarom ben ik lid geworden bij de Rabobank? Nou, ik houd van financiën, goed omgaan met financiën, eerlijke en degelijke financiële producten en dus spreekt de rabobank me aan (en cooperatief bankieren en shit). Verder vind ik het belangrijk maatschappelijk betrokken te zijn. Goed, avond voor nieuwe leden. Leek me interessant. Beetje in discussie met raad van bestuur en een willekeurige commissaris. Maar het bleek een avond waarop de voorzitter van de raad van bestuur koffie aan het uitdelen was aan oma's die zich vooral afvroegen waarom de pinautomaat op de hoek er niet meer was. Antwoord: WAAROM DE FREAKING KNIKKERS ZOU IEMAND UBERHAUBT WILLEN PINNEN? UBERHAUBT?! Ik overdrijf niet, ik haalde de gemiddelde leeftijd naar beneden met zo'n 50 jaar.

Tijdens het geheel kon ik het niet laten om te denken: dus dit zijn nu bankiers. Je weet wel, bankiers. De smerige mannetjes met witte boorden en horentjes op hun hoofd die niet alleen de crisis veroorzaakt hebben maar daar ook nog eens geld aan verdient hebben en plezier aan beleefd hebben. Wat mij opviel: ze hebben geen horentjes. De rest van voorgaand statement is natuurlijk ook onzin, de werkelijkheid is complexer. Maar ja, we zijn boos over de financiële crisis en een zondebok is gewoon fijn.

Hoe dan ook, niet relevant. Afgelopen dinsdag kringavond. Erg goede avond gehad, onze oude bazen kring doet het gewoon nog steeds. Het was een bijzonder interessante avond met verhalen over vakanties, bestuursjaren, sjaars en gek genoeg iemand die heel emotioneel werd van een verlengsnoer. Snap ik wel, ik mag die verlengsnoeren ook niet, honden zijn het. Allemaal. Oh, volgende keer hoor ik een pak aan te doen naar kring.

Afgelopen donderdag ben ik gedechargeerd (eervol maar met enige druk afgezet, red) als bestuur, met de rest van het team uiteraard. Gave tijd gehad, erg van genoten. Komende tijd weer andere dingen op de planning, enorm zin in. We hadden de verenigingskamer enigzins verbouwd voor we daaruit vertrokken. Hebben het een "onbewoond eiland" feel proberen te geven. Met piraat badeentjes, een brief in een fles, bomen en zand, veel zand. Leuk detail: het nieuwe bestuur controleerd telefoonnummers niet. We hadden onderaan onze brief de melding "oh, voor de locatie van de spullen bel: <telefoonnummer>" geplaatst. Tijdens het bellen kwamen ze erachter dat ze spraken met de secretaresse van de rector magnificus. Die wist niet waar we de spullen gelaten hadden. Onhandig hoor.

Rest van de week chaos, volgende week word het een meer coherent verhaal.

Ehm. Dingen.

Foto's van de VK en avond bij de Rabobank hieronder.

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

cf9dde6c83449380

Stochastische schaakrobots voor mijn verjaardag

Statistiek. Op zich niet een heel moeilijk vak, maar wel zo saai als een gereformeerd-vrijgemaakte dominee die in statenvertaling-Nederlands het commentaar van een schaakwedstrijd doet met een zak over zijn hoofd via een microfoon die net te zacht staat. Neem nu het volgende statistische probleem: Stel je hebt een batterij waarvan de kansdistributie vergelijking=f(x) en je stopt deze batterijen in 5 speelgoed robots. Druk nu de kans uit dat precies r speelgoed robots het na x uur voor gezien houden.