ukulele
cowboy
WhatsApp Image 2023-05-05 at 22.33.11-2
blue-monster
2018-05-07 WA0000-square

Ode aan koffie

Soms is het nodig een ode te brengen aan iets dat groter is dan jijzelf. Momenteel, in mijn geval, koffie. Zonder koffie zou ik niet zijn waar ik nu ben. Letterlijk. Want waar ik nu ben is op de kop aan het plafond hangend. Ik moet minder koffie gaan drinken.

e1b48c6dfadac400

Over koffie gesproken. Zie onderstaand filmpje en bijbehorend kickstart project. Freaking briljant. Gaat over "World's first roast-grind-brew coffee machine". Een koffie machine die niet alleen de bonen maalt en dan koffie zet, maar zelfs eerst nog de bonen brand. Op deze manier krijg je een belachelijk goed bakje koffie en is het mogelijk om koffie te kopen rechtstreeks van de boer.

Als iemand mij ooit nog en goed verjaardagskado wil geven, dit. Als het bestuur van NSE dit op de verenigingskamer zet maak ik een standbeeld voor ze. Als Alpha hetzelfde doet word ik meteen daar lid.

Oogsten Vervoeren Verpakken Branden Verpakken
Vervoeren Malen Verpakken Vervoeren Kopen Vervoeren
Onder hitte en druk extraheren

Allemaal zodat ik wakker kan blijven tijdens college

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel