8c7e6f2e06907bee

Koffie, snowboarden en vette filmpjes

Op de UT door een gang lopend, koffie drinkend en spreken over politiek met andere jonge intelectuelen. Knipoog uitdelen. Frontaal tegen kast aan lopen. Wereldrecord koffiewerpen zetten. Zeer tevreden, bleek daadwerkelijk wereldrecord te zijn. Maar u weet wat ze zeggen. Hoe stom je je ook voelt, kijk onderstaand filmpje en je voelt je meteen extreem stoer. Ondanks het feit dat je op een vrij moment youtube filmpjes zit te kijken bent in plaats van iets doen met je leven.

Op de UT door een gang lopend, koffie drinkend en spreken over politiek met andere jonge intelectuelen. Knipoog uitdelen. Frontaal tegen kast aan lopen. Wereldrecord koffiewerpen zetten. Zeer tevreden, bleek daadwerkelijk wereldrecord te zijn.

Maar u weet wat ze zeggen. Hoe stom je je ook voelt, kijk onderstaand filmpje en je voelt je meteen extreem stoer. Ondanks het feit dat je op een vrij moment youtube filmpjes zit te kijken bent in plaats van iets doen met je leven.

Verder deze week, het is broederweek. Dat is een week waarin de 4 christelijke splintergroeperingen, sorry, studentenverenigingen, een week lang niet onder hun verschillende rotsjes zitten maar met z'n vieren onder een gezamenlijke rots gaan zitten obscuur zijn. Hoogtepunt vormt altijd (wat mij betreft) de kleinkunstavond. Helaas ben ik dit jaar voor het eerst in 6 jaar niet aanwezig als nar. Mijn schoonmoeder heeft besloten Daphne en mij mee te nemen op wintersport. Gemengde gevoelens, zult u begrijpen. Aan de ene kant schoonmoeder. Aan de andere kant snowboarden. Nee, gekheid, ik heb extreem zin in komend weekend.

De foto bovenaan komt overigens uit de oude doos. Dat is uit de tijd dat ik nog met een analoge camera foto's maakte. Voordat er digitale camera's waren. En voordat het hip werd om met analoge camera's retro foto's te maken. Ik maakte al foto's met analoge camera's voordat het mainstream was!

Maar goed. Hier laten we het bij voor deze week. Ik heb een stoel waarop ik moet gaan zitten om voor me uit te staren en dromen over extreme sporten tot het vrijdag is en ik de piste op kan.

(ps, ik zoek nog een GoPro die ik kan lenen om te filmen tijdens snowboarden. Iemand?)

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

cef01ebe3933b5cf

Leerzame InternetCie vergaderingen

Colleges zijn zo freaking leerzaam. Waarachtig. Zo leerde ik de afgelopen colleges de volgende paar wijsheden: "Als je presenteert lees dan niet enkel je powerpoints voor", of wat dacht u van deze "Als je een presentatie steelt van een vorig groepje, pas de datum dan aan". Of eentje voor de docent: "als je groepjes vraagt om presentaties te geven onderbreek ze dan niet elke 2 zinnen om zelf een anekdote uit je loopbaan te geven".