dbf8ea1536be2fc0

Het best voorbereide huwelijksaanzoek ooit

Wow. Wat een idee. Je wilt eigenlijk nog helemaal niet trouwen, maar je merkt dat je vriendin van die hints blijft geven. En mensen om je heen beginnen af en toe te vragen: "Goh, zou je haar niet eens een keer vragen". Aan alle kanten wordt er aan je geschud om nu eens te gaan proposen, maar eigenlijk wil je nog niet. Niet iets dat ik herken verder hoor. Echt niet. Heus niet.

En wat heeft onderstaande dude daarop weten te vinden? Precies! Je gaat dat huwelijksaanzoek gewoon duizend goed voorbereiden. Af en toe drop je daarvan wat hints bij vrienden, dat komt via het roddelcircuit wel bij je chick uit. Niemand die je meer lastig valt! Bonuspunten in dit geval om het voorbereiden van het huwelijksaanzoek te combineren met een stevige wereldreis. Kan me zo voorstellen dat hij in alle hoeken en gaten van de wereld is geweest, de mooiste plaatsen heeft bekeken en daar ook meteen flink heeft lopen chansen met de lokale chicks. Terecht.

Kortom. En ik spreek hier nu de volgende personen aan: Ouders, tantes, Jorrit, volledige OT bestuur, het vorige OT bestuur, Alex, Wendy, Laurens, en de straatkrantverkoper bij de AH.

Nee, ik ben niet lui. Nee, ik ben geen schijtluis. Ik ben gewoon het best voorbereide huwelijksaanzoek ooit aan het uitwerken.

In totaal ongerelateerd nieuws: ik ben de komende 10 weekenden weg. Alex en Laurens, zullen we de cocktails in 2 dozijn europese steden gaan uitproberen?

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

62f720df41530f05

Zon, meer, gras, chillen. Voorjaarsweekend

Zo. Maandag na verenigingsweekend. Kop koffie en een stuk schrijven over de intens leerzame en diep-spirituele tijd die we daar als vereniging vol met hipster-christen-tuig konden hebben. Ik spreek hier bewust over "konden hebben". Het was ook erg goed mogelijk voor optie twee te gaan: een niet al te leerzame niet-zozeer-spirituele tijd die bestond uit in de zon op een surfplank liggen, sport, gek doen, in intieme gesprekken bij kampvuren mengen, zwemmen, fotografie, zwemmen met een fotocamera op je hoofd geductaped en languit in het gras liggen. Ik koos voor optie twee.