3b3b064d9e4ded74

Liftiago: de foto's

Daphne en ik hebben een pelgrimage gemaakt, naar Santiago de Compestella. Liftend. De laatste 120km liepen we en verbleven we in herbergen, voor het compestellaat (een certificaatje van de katholieke kerk). Bij deze de foto's van dit avontuur. Een verslag volgt nog. Ze staan min of meer op volgorde. De laatste 6 foto's zijn panorama foto's, erg groot (meestal breed) en een 2tal HDR foto's. Sommige daarvan zijn leuk als wallpaper, wie wil kan ik deze foto's in belachelijk groot formaat opsturen.

  • di. 12 aug. 2014 14:23:00
  • Meuk

Dinand Mentink

  • vr. 18 mei 2018 22:04:31

Bonjour Saban,

Merci pour le invitation a vous maison. Il était magnifique.

Salutations de moi et Daphné

saban

  • vr. 18 mei 2018 22:04:32

Bonjour, je suis Saban le monsieur qui vous a accueilli dans sa maison a Carcassonne. Je suis ravi de voir que la suite de votre voyage c'est bien passé. Je suis heureux de vous avoir aidé et de voir ma tete en photo avec ma petite blonde lol

Avec tout mon respect, cordialement

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

7c9f6997a9e31fed

Foto's van landelijk Holten

Afgelopen weekend statief meegenomen naar jeugdweekend. Toch weer paar boerderijtjes geschoten. Vind zelf met name de lucht mooier geworden dan vorige HDR foto's. Hoewel een beter statief een dingetje blijft. Ben benieuwd naar reacties.