84e265eb7beaab7c

Transformers op de UT. Met, fanta, product placements

Terwijl ik een Coca-Cola aan het drinken was en een Mars aan het eten was bezocht ik met enkele vrienden de film Transformers. Een film die zo huilend slecht was dat de hoogtepunten gevormd werden door de product placements. Ik geef de film 10/10 voor special effects, 2/10 qua verhaal en 8/10 voor clichés.

Want clichés zaten er in. De blonde dame zat er alleen in voor de huilmomenten, voor de rest had ze de emotionele diepgang van een stuk plaatmetaal. Die overigens in deze film veelvuldig voorkwamen maar ook geen diepgang hadden. Het plot van alle vier films kan als volgt samengevat worden:

Iemand in texas uit een zwak sociaal-economisch mileu komt in het bezit van een oude auto, dit blijkt een mechanische aliën te zijn. Er zijn ook slechte mechanische aliëns die alle mensen willen vermoorden, want: plotdevice. In eerste instantie willen de auto-aliëns helpen, maar omdat ze door de Amerikaanse overheid niet vertrouwd worden dreigen ze de aarde te verlaten. "En nu menen we het echt, huilie huilie". Maar omdat er 3 domme mensen zijn die, elke logica verachtend, hun leven wilden geven voor stukken schrootmetaal, besluiten ze om nog één keer mee te vechten. Samsung. Daar volgt een emotionele huilie-huilie dialoog tussen de opper-schroot-auto-aliën en een boer uit Texas met daarin de quote "we maken fouten, geef ons nog een kans". Uiteindelijk blijven de gekleurde-auto-aliëns wel, winnen ze van de grijze-aliëns-met-rode-ogen en maken ze de grote slechterik genaamd magnetron dood. Of toch niet? Dat zien we in de volgende film. (dramatische muziek) dum dum dum.

Voor wie thuis is in de films: dit is letterlijk het plot van alle vier de films.

Toyota.

In ander nieuws. De nieuwste kromme gedachte van de UT kan als volgt samengevat worden: WE WILLEN MEER STUDENTEN. WE VERKOPEN 2/5 VAN ONZE COLLEGEZALEN! DERP DUH DUH. WE HEBBEN NIET GENOEG RUIMTE VOOR ALLE STUDENTEN! 'S AVONDS COLLEGE!

('s avonds college is een hardnekkig gerucht dat rondgaat op de UT. Het gerucht is met name hardnekkig omdat de collegetijden tot 2230 doorlopen. Duh)

Pff. Als in. Het Twents Onderwijs Model is nog niet rampzalig genoeg voor enig activisme naast de studie. Nee, we gaan nu ook 's avonds colleges doen. Man man man. Ik weet dat ik ooit geschreven heb dat er Apen uit Tikiwamboektoe zijn die slimmer zijn dan het leidinggevend apparaat van de UT. Dat neem ik terug. Ik denk dat dat het leidinggevend apparaat van de UT tegenwoordig opgekocht is door Apen uit Tikiwamboektoe.

Grolsch

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

24c43b875ec2110c

De Ice Muppet Challenge

Oké. Ik ben dus ook genomineerd om hier aan mee te doen. Nog bedankt daarvoor trouwens. Dus daar gaat ie dan.