Sandsculpture Eden Robots
rotterdam
IMG-20221211-WA0008
ukulele
cowboy

Het is bijna herfst

Ach. Je moet maar zo bedenken. Je kunt beter je sleutels vergeten mee te nemen dan dat je vergeet de auto te nemen.

542d1257f0ae3285

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

572ce3a69611a91a

Verbeterde versie Facebook messenger

Facebook heeft een nieuwe een aanzienlijk verbeterde versie van Facebook messenger uitgebracht. Het is verplicht om te switchen, maar daar krijg je ook veel voor terug. Zo is het in de nieuwe versie van messenger extreem gemakkelijk om je facebook account op te zeggen. En is er een voorgeprogrammeerde knop om te klagen over facebook. Met één druk op de knop zeg je automatisch "Facebook kan de rambam krijgen!", "Ng EVNE EN IK SOTP ER MEE!!!!!111!" of "Nu gaan hun echt te ver!".