cactus
kleinkunst
ukulele
WhatsApp Image 2023-05-05 at 22.33.11-2
IMG_20211101_112822865

Nieuwe Journalistieke Formule

Er wordt wel eens gezegd dat de relevantie van een nieuwsitem lineair oploopt met Doden/Afstand2. Maar dat verklaart niet waarom de aanvallen op de twin-towers wel de media haalden maar de terreurdaden van Koni niet. En duizenden doden door Boko Haram enkel met tegenzin.

8dc486a34b837d9d

Na omvangrijk onderzoek doe ik een aanvulling op deze "journalistieke formule". Voor deze formule zijn exact 2 datapunten gebruikt waarop statistiek is toegepast. Dus we weten zeker dat het klopt.

Dinand Mentink

  • vr. 18 mei 2018 20:04:31

Je reaktie an sig impliceerdt dat mijn artiekelen bij voorbaad al enige geloovwaardighijd hadden. Leikt me inkorrect.

Plaats een reactie

Joeri

  • vr. 18 mei 2018 20:04:31

Je bent vergeten dat de geloofwaardigheid van elk artikel afneemt met het aantal spelfouten wat erin staat: Er word (?) nooit iets gezegd, maar er wordt wel eens wat gezegd. Dat is verklaard door het goed spellen van het verklaart.

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

ad49e710426e8cf2

Een slappe bak is niet van de HEER

VRIJGEMAAKTEN, HERVORMDEN, LUTHERANEN, REMONSTRANTEN, VERGADERING DER GELOVIGEN, GALCEDONIAANSEN, HOOGKERKELIJKEN, EPISCOPALEN, ANGLICANEN, KATHOLIEKEN, GEREFORMEERDEN, BAPTISTEN, DOPERSEN, LAAGKERKELIJKEN, RANDKERKELIJKEN, ORTHODOXEN, RECHTZINNIGEN, CALVINISTEN, ANABAPTISTEN, MENNONIETEN, PRESBYTERIANEN, CHARISMATISCHEN, EVANGELICALEN EN CAFFEINISTEN WANT EEN SLAPPE BAK IS NIET VAN DE HEER Twitter mee onder #caffeïnisten.