humphrey-muleba-1144972-unsplash

Ik snap niet dat je dát nu leuk vind

Ken je dat? Dat je bij mensen thuis zit en een steigerhouten bordje aan de muur ziet hangen en denkt: waarom vind je dat nu leuk?

Ik snap het niet. Ik bedoel, van die mensen die voetbal kijken op TV. Of mensen die op kantoor een poule invullen voor de Formule 1. Met de beste wil van de wereld, waarom vind je dat nu leuk?

Op vakantie gaan naar een resort in Turkije om daar 4 weken lang elke ochtend om 8 uur als eerste op te staan en je handoekje op een stoel bij het zwembad te leggen. Of dat je naar het strand gaat en dan dáár in de rij gaat staan voor een patatje mayo en zand. Ik snap niet dat mensen het leuk vinden. Echt niet.

Mensen die video's maken op youtube van nieuwe producten die ze openen. Of dat je coupons gaat sparen en combineren zodat je 17% korting krijgt op elk tweede paar badslippers. Tuinkabouters. Of alles wat op Pinterest staat. Ik snap het niet. Ik snap niet dat mensen het leuk vinden. Waarom?

Totaal ongerelateerd. Ik heb afgelopen weekend een lettertype gekocht. Corda heet het en ik vind het fan-tas-tisch. Wat een heerlijk elegant lettertype met een scherp randje dat perfect bij mij past. Als webontwikkelaar mag ik dat, een persoonlijk lettertype. Afgelopen weekend meteen doorgevoerd op deze website. Genieten.

Ron

  • di. 18 jun. 2019 06:45:18

Ik snap niet dat je dat leuk vind: mij lekker maken met een mooi verhaal en dan over lettertypes gaan beginnen...... Maar ik krijg zo het vermoeden dat dat wellicht ook jouw bedoeling is: mij te grazen nemen.

Plaats een reactie

mama

  • di. 18 jun. 2019 10:59:28

ik zie het verschil niet......, dit is toch goed???

Plaats een reactie

Sebastiaan Abbink

  • do. 20 jun. 2019 06:36:34

Lettertypes! 😍😍😍

Plaats een reactie

Dinand

  • vr. 21 jun. 2019 13:01:01

Altijd 😚

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

cetteup-76964-unsplash

Tweedepinksterdag is raar

Haha, van die mensen die op tweede pinksterdag dan naar de bouwmarkt gaan om te klussen wij zijn gelukkig slimmer dan dat.