2020-04-01 10.38.17

Mijn baard na 19 dagen quarantaine

Tijdens de coronacrisis zit ik in mijn eentje op mijn studeerkamer een beetje te programmeren. Geen bier met vrienden, geen Dungeons & Dragons, geen werk, geen kerk. Gelukkig heb ik nu tijd om over andere dingen te schrijven.

Omdat ik mijn collega's niet onder ogen hoef te komen, niet met mensen hoef af te spreken en zeer zeker niet naar de kerk hoef is er werkelijkwaar niets wat mij tegenhoud om mijn baard tot een glorieuze wasdom te laten komen. Is dat interessant? Nee, absoluut niet. Is het het meest interessante waar ik momenteel over kan schrijven. Helaas, ja.

De karakteristieke Dinand baard look, met hoed

Goed. Wat doe ik zoal om mijn baard netjes te laten groeien? Nou, tweemaal daags haal ik er natuurlijk een kam door. Dat spreekt voor zich. Niet vaker dan 1 keer in de drie dagen wassen. En sinds enige tijd voeg ik dagelijks een paar druppels baardolie toe om haar en huid te voeden en een mooie glans te geven. Daar zet ik mijn zonnebril voor op!

Baard in combinatie met een zonnebril

Ik hoef mij ook niet te schamen voor mijn baard. Zo kan ik er gemakkelijk mee voor de webcam als ik met vrienden poker aan het spelen ben.

Baard boven een bordeau jasje met online poker op de achtergrond

Met deze glorieuze gezichtsbedekking hebben zelfs de brute Schotse Hooglanders, die ik tijdens het mountainbiken tegenkom, diep ontzag voor me.

Dinand met baard, zittend voor een Schotse hooglander

Help mij. Ik verveel me de pleuris.

Dinand met baard en verveeld gezicht

Bianca

  • di. 7 apr. 2020 05:14:09

Ehm.. weekendje Drenthe? :P

Plaats een reactie

mama,

  • di. 7 apr. 2020 13:36:14

je bent een mensen mens, je ontleent energie aan het contact met mensen. Pas goed op Daphne en jezelf. Handen wassen...

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

2020-03-16 20.57.53

Videobellen voor dummy's

Goed. Je zit thuis en wilt graag videocontact hebben met collega's, vrienden, familie of zelfs je schoonmoeder. Hoe doe je dat?