2020-10-17 18.04.38

Huishoudelijke mededeling

Het is niet meer mogelijk om automatisch mijn blogs te delen op WhatsApp, Twitter, Facebook en Instagram. Volg je mijn blog via één van die netwerken? Lees dit even.

  • za. 17 okt. 2020 17:45:00
  • Meuk

Doordat mijn favoriete online zwitserse zakmes "IFTTT" betaald is geworden kan ik niet meer automatisch posten op WhatsApp, Twitter, Facebook en Instagram. Ik wil eigenlijk al langer mijn gebruik van die platformen verminderen, om mij te focussen op deze blog, dus dit is een mooi moment om te stoppen.

Volg je mijn blogs via WhatApp, Twitter, Facebook of Instagram? Dan zul je mijn blogs daar vanaf nu niet meer vinden.

Vind je het toch leuk om mijn blog te volgen? Leuk! Volg me dan op één van deze manieren:

Scrijf je in voor de email notificaties

Je krijgt dan van elke blog één email. Ik blog niet zoveel dus het gaat om ongeveer 1 mail per 2 weken.

Inschrijven voor email notificaties

Volg de RSS feed

Niet veel mensen weten nog wat RSS feeds zijn. Maar RSS feeds zijn een manier om je via een RSS reader te abonneren op je favoriete kranten, websites, blogs, etc. Vrijwel alle websites, kranten, blogs, etc, bieden een RSS feed aan. Ikzelf ben zeer tevreden met Feedly als RSS reader.

De RSS feed vind je op https://dinandmentink.nl/rss.

Mocht je dit allemaal complex vinden? Dan vind je het waarschijnlijk gemakkelijker om email notificaties te gebruiken.

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

mika-baumeister-Wpnoqo2plFA-unsplash

De koopkrachtplaatjes komen er aan

Covid veroorzaakt ontelbare doden. Presidenten wereldwijd manipuleren verkiezingen. Klimaatverandering veroorzaakt binnenkort een wereldwijde ramp. Maar, over 2 weken is het prinsjesdag. En dat betekent koopkrachtplaatjes.