IMG_20211126_095202316_HDR

Deze grauwe vrijdag

Op deze onbeduidende vrijdag keek ik uit het raam. Het weiland voor ons huis staat weer vol met schapen.

Op deze onbeduidende vrijdag keek ik uit het raam. Het weiland voor ons huis staat weer vol met schapen.

Schapen zijn 2 dingen gelijktijdig. Het zijn (1) de domste dieren die bestaan en zo zien ze er ook uit en (2) fantastisch.

Deze ochtend werden we wakker, keken uit het raam en zagen dat de Deventer' herder weer een meute schapen op het weiland hiervoor geparkeerd had. Heerlijk vind ik dat altijd. Schapen hebben iets rustigs. Ze staan met z'n allen in groepjes verspreid over het weiland te grazen. Dat kan prima, er staat hier genoeg gras.

Af en toe zijn er een paar schapen die het uitzicht elders mooier vinden. Ze spenderen vervolgens een kwartiertje om naar de linkerkant van het veld te lopen en gaan daar verder met grazen. Een ander groepje loopt intussen naar rechts, die hadden het links wel weer gezien.

Ik heb nu rustige muziek op staan en kijk uit over een veld van deze wollige rust. Mijn programmeren onderbreek ik slechts een paar minuten om deze blog te schrijven.

Vanavond wacht mij een avond dat ik met mijn vrouw op de bank zit, we gaan denk ik een nieuw spel spelen. Dit weekend komt een oude vriend langs.

Schapen, programmeren, een nieuw bordspel en een oude vriend. Wat een eenvoud, maar het is het beste dat er is.

Maar weet je waar ik ineens zin in heb?

Om samen met een meute opgefokte consumenten elkaar de tent uit te vechten voor tijdelijk schaarse producten die we niet willen, met hoge kortingen die we niet nodig hebben.

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

IMG_20211101_151933047

Testen voor kerken

Ja tuurlijk komt er weer een lockdown. Ongelooflijk kut. Ik zie maar één minimaal lichtpuntje, dat is dat het onze kerkenspeurtocht iets gemakkelijker maakt. Laat me over die speurtocht iets over vertellen. Over de 3-regels-test, de Joram-test en nog meer van die testen.