todd-quackenbush-B60t4HvxznY-unsplash

Deplatforming Dinand - contact houden

Ik ga mijzelf verwijderen van Twitter, Facebook, Instagram, et al. Wil je toch in contact blijven? Dat kan.

  • do. 16 feb. 2023 17:00:00
  • Meuk

Dit artikel is vooral bedoeld om te kunnen posten op Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn, Tiktok, Pokemon Go, et al. Het artikel staat dus niet in de blog overzichten en ik heb de email notificatie dus ook achterwege gelaten.

Ik ga mijzelf verwijderen van alle platforms zoals Facebook, Gmail, LinkedIn, Youtube. Waarom zou ik mijzelf dat in vredesnaam aandoen? En wat ga ik in vredesnaam gebruiken als vervanging voor Google? Dat, en meer, leg ik uit in mijn Deplatforming blog.

Maar belangrijker. Als ik, op termijn, ga verdwijnen van Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok en Pokemon Go, hoe blijven we dan in contact? Vind je mijn schrijfsels wel leuk en zou je deze willen blijven volgen dan zijn er een paar verschillende mogelijkheden.

Contact

Mijn email, adres en telefoonnummer blijven ongewijzigd. Je weet wel, die open communicatie standaarden die er, letterlijk, zijn sinds we elkaar geen koeriers met perkament meer sturen.

✉️ Contactpagina

Email notificaties

Wil je van mijn schrijfsels op deze website een bericht ontvangen? Schrijf je dan in voor de Email notificaties. Je krijgt dan van elke blog één email. Ik blog niet zoveel dus het gaat om ongeveer 1 mail per 2 weken.

🔔 Inschrijven voor email notificaties

Mastodon

Tot dusver ben ik wel blij met Mastodon. Het is open source en heeft een open protocol. Ik vermoed dat ik actief ga blijven op Mastodon. Zolang ik daar actief ben zullen mijn artikelen en postits er ook gepost worden.

🐘 @dinandmentink@mastodon.online

Volg de RSS feed

Niet veel mensen weten nog wat RSS feeds zijn. Maar RSS feeds zijn een manier om je via een RSS reader te abonneren op je favoriete kranten, websites, blogs, etc. Vrijwel alle websites, kranten, blogs, etc, bieden een RSS feed aan. Ikzelf ben zeer tevreden met Feedly als RSS reader.

📯 RSS Feed met alleen Artikelen
📯 RSS Feed met alleen Postits
📯 RSS Feed met Artikelen & Postits

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje als er een nieuw artikel op dinandmentink.nl staat.

Schrijf je in

Volgend artikel

bart-ros-DjKUvKNl1XM-unsplash

Skyline Deventer

Zo. Even iets heel anders. Simpelweg positief en leuk. Over Deventer, Zwolle, de Talamini, kunst en citroenijs.