rugged
IMG-20221211-WA0008
campus
cactus
2018-05-07 WA0000-square

CV Dinand Mentink

Website ontwikkelaar met ondernemersdrang en een finance achtergrond. Ik haalde mijn Msc. Financial Engineering aan de Universiteit Twente. Affiniteit met financiële wiskunde en design. Momenteel ben ik 4 dagen werkzaam software engineer en 1 dag als zelfstandig ondernemer.

Social Finance

Mijn studie "Financial Engineering and Management" koos ik vanwege mijn affiniteit met finance en financiële wiskunde. Ik geniet van modelleren, wiskunde en programmeren. Na mijn studie wilde ik niet, zoals veel van mijn studiegenoten, terechtkomen op de risk desk of trading floor en ging dus op zoek naar iets anders.

Zelfstandig ondernemer

Ik begon tijdens mijn studie als zelfstandig ontwikkelaar. Met die eigen onderneming in websiteontwerp en -ontwikkeling heb ik mijn studie betaald. Daar ben toch wel trots op. Onderhand heb ik brede ervaring als Software Engineer. Full-stack van OPS, Backend, Frontend tot Design.

Software Engineer

Bij Lendahand vond ik de voor mij interessante combinatie van webontwikkeling, finance en relevantie. Uiteindelijk ben ik na meer dan 5 jaar weer richting het oosten van het land gegaan en bij Kerkdienstgemist gaan werken.

Overig

Affiniteit met comedy, theater, schrijven, spreken. Ooit deed ik standup comedy. Af en toe ben ik een bordspel fanaat. Altijd een compulsief koffie drinker.

Download CV Dinand Mentink als pdf